23.11.14

Tiet eroavat Gloucesterin kanssa



Niinhän siinä sitten kävi, että tiemme Gloucesterin kanssa erkanivat kolmisen viikkoa ennen uuden kauden alkua. Mitään suurta draamaa ei minun ja seurajohdon, pelaajien tai valmentajien välillä ollut. Tämä päätös oli oikeastaan täysin kokonaan myös minun ja olin miettinyt tätä jo viime kauden lopulta lähtien.

Eilen illalla sitten istuimme Miken (Gloucesterin omistaja) kanssa pöydän ääreen ja lopulta sovimme yhteistuumin, että on parasta sekä minun että seuran kannalta, jos eroan nyt ennen kauden alkua. Näin Gloucesterille jää vielä reilusti aikaa etsiä uusi manageri ja uudella managerilla on sitten aikaa laittaa joukkue haluamaansa kuntoon.

Haluan tässä vaiheessa kiittää koko Gloucesteria, seurajohtoa, pelaajia, valmentajia ja faneja myöten. Viimeiset puolitoistavuotta ovat olleet aivan mahtavaa aikaa minulle ja olen oppinut Gloucesterissa viettämäni ajanjakson aikana paljon niin urheilu- kuin siviilielämästäkin. Tulen myös muistamaan tämän ajanjakson varmasti loppuelämäni ajan. Gloucesterilla tulee olemaan myös aina erityinen paikka sydämessäni.


KIITOS!